Shahu "bashkon" Kosovën, Shqipërinë e Malin e Zi

Shahu “bashkon” Kosovën, Shqipërinë e Malin e Zi

Nën patronatin e kryetarit të komunës së Istogut, Haki Rugova sot do të mbahet turniri tashmë tradicional i shahut kushtuar “Tre dëshmorëve të shkollës shqipe” në Uçë.

Turniri mbahet në njërin nga restorantet në Istog duke filluar nga ora 11:00.

Në këtë turnir marrin pjesë klubet e shahut nga e gjithë Kosova, Mali i Zi dhe Shqipëria.