Bukuri magjepsëse

Bukuri magjepsëse

Fshati Tushilë, është njëri prej fshatrave më të bukur që ka Drenica, i vendosur në luginën e lumit Klina dhe i rrethuar në të katër anët me kodrat e larta ky vend duket për mrekulli.

Qysh në hyrje të fshatit, përveç shtëpive kryesisht moderne do të hasni në kreksin shumë vjeçar të cilin duket se nuk e mbajnë mend as gjyshërit e më të vjetërve të fshatit.

Për të parë bukuritë e këtij vendi shikoni videon më poshtë./21Media