TIKA investon për herë të dytë në këtë shkollë 

TIKA investon për herë të dytë në këtë shkollë 

Agjencia Turke për Bashkëpunim dhe Koordinim “TIKA” në bashkëpunim me Komunën e Prishtinës inauguruan projektin “Renovimi dhe pajisja me inventar e shkollës ‘Elena Gjika’”. Për shkak të punimeve, procesi mësimor në këtë shkollë filloi me vonesë./21Media