-Premierë shfaqja  “Një legjendë për dashurinë”

-Premierë shfaqja  “Një legjendë për dashurinë”

Mbrëmë ne Teatrin Kombëtar të Kosovës, u dha premiera e shfaqjes “Një legjendë për dashurinë”, ku me këtë rast u kremtua dhe 45-së vjetori i Baletit Kombëtar të Kosovës. Mes emocionesh dhe duartrokitjesh u kremtua ky përvjetor në të cilin u vlerësuan jashtëzakonisht shumë puna e baletit./21Media