Në Gjakovë u mbajt mbledhje komemorative

Në Gjakovë u mbajt mbledhje komemorative

U nda nga jeta në moshën 39 vjeçare ish – luftëtari i UÇK-së Aziz I.Daci. Në nderim të jetës dhe veprës së tij në Gjakovë u mbajt mbledhje komemorative./21Media