Poezi nga Fatmir Muja

Poezi nga Fatmir Muja

U nisa sot drejt zemrës sate për ta gjetur zemrën time!
U nisa sot drejt qendrës, për t’i parë periferitë!
Malli i krejt jetës u shfaq sot në qeniet tona!
Koha dhe hapësira i ndajnë të dashuruarit vetëm me trup
Le të vdesin trupat, të mos e përjetojnë më ndarjen
Që nisja dhe arritja të bëhen Një./21Media