Në fshatin Zhegoc të komunës së Gjilanit është shënuar 18 vjetori i Epopesë së këtij fshati.

Në fshatin Zhegoc të komunës së Gjilanit është shënuar 18 vjetori i Epopesë së këtij fshati.

Për ta kujtuar veprën  dëshmorëve në manifestimin qëndror që u mbajt në Zhegoc morën pjesë familjarë të dëshmorëve, qytetar dhe përfaqësues politik nga komuna dhe niveli qendror./21Media