Libri u cilësua si monument dokumentar

Libri u cilësua si monument dokumentar

Historiani Zijadin Gashi, i cili njihet për aktivitetin e tij në zhvillimin e arsimit shqip në Kosovë ka promovuar librin e tij të tretë kushtuar arsimit. Librin “Shtëpitë shkolla në fotografi” autori thotë se ua ka kushtuar mësimdhënësve, nxënësve, studentëve dhe pronarëve të shtëpive shkolla, në vend të lapidarit. Të pranishmit e vlerësuan librin si monument dokumentar kushtuar arsimit shqiptar./21Media