U krijuan më shumë se 150 fotografi

Loading...

U krijuan më shumë se 150 fotografi

Projekti fotografik ICONIC filloi në vitin 2016 dhe u zhvillua që atëherë në një vepër të madhe të artit dhe pasionit.

Me ndihmën e një stilisti Lucie Vervellea dhe një artisti vizueli dhe grimerit Joris Souris, është rikrijuar me saktësi më shumë se 150 foto të figurave artistike dhe historike që formësuan botën siç e njohim, transmeton rtv21.tv.

Në mënyrë që të bëhej projekti i përsosur, aftësitë artistike dhe fizionomike ishin të nevojshme, por edhe njohuritë historike dhe biografike për çdo ikonë.

Këtu është një paraqitje e shkurtër e kësaj pune./21Media