Dilemat ngelin: Së pari dialogu e pastaj shteti, apo në dialog jo pa shtetët mike perëndimore

Dilemat ngelin: Së pari dialogu e pastaj shteti, apo në dialog jo pa shtetët mike perëndimore

Tema e dialogut është konsideruar si shumë e rëndësishme për përfaqësuesit e partive politike në vend. Thonë se për përmbylljen e këtij procesi duhet të krijohet një qeveri stabile dhe e gjerë. Por, ka edhe të tillë që thonë se asnjë forcë politike vendore nuk mund ta përmbyll procesin e dialogut, këtë mund ta bëjë vetëm Uashingtoni dhe Brukseli./21Media