Këtë vit Ulqini me oferta të volitshme për pushuesit kosovar

Këtë vit Ulqini me oferta të volitshme për pushuesit kosovar

Përfaqësues të komunës së Ulqinit para kompanive turistike të Kosovës prezantun ofertën turistike të këtij qyteti bregdetar për pushuesit kosovar, për të cilët u premtua lehtësi kufitare dhe çmime të volitshme.

Të gatshëm për këtë bashkëpunim u treguan edhe kompanitë nga Kosova./21Media