Platforma U-Report

Loading...

Platforma U-Report

Zyra e UNICEF-it në Kosovë lansoi platformen U-Report për Ballkanin Perëndimor. Kjo iniciativë ka për qëllim  promovimin e angazhimit të të rinjve në të gjitha fushat e jetës.

Platforma U-Report është pa pagesë në aplikacionin Viber, dhe ka për qëllim t’i lidhë të rinjtë me njëri-tjetrin për të ndarë përvojat e tyre,  kështu tha Drejtoresha Rajonale e UNICEF-it për Evropë dhe Azi Qendrore, Afshan Khan./21Media