Mbi 300 të rijnë prezantuan projekte në të mirë të komunitetit

Mbi 300 të rijnë prezantuan projekte në të mirë të komunitetit

Zyra e UNICEF-it në Kosovës organizoi edicionin e dytë të “Activate Talks”, që këtë herë trajtoj temën “Tajkalimi i kufijve”, ngjarja kjo që mblodhi më shumë se 300 të rinj nga i gjithë vendi të cilët treguan historitë e tyre motivuese dhe prezantuan mbi 20 projekte të implementuara nga të rinjtë në të mirë të komunitetit./21Media