Ndihmesë funksionimit praktik dhe rregullimit ligjor të mediave elektronike në Kosovë

Ndihmesë funksionimit praktik dhe rregullimit ligjor të mediave elektronike në Kosovë

Rektori i Universitetit të Prishtinës, Marjan Dema dhe kryetari i Komisionit të Pavarur të Mediave, Mujë Ferati nënshkruan memorandum bashkëpunimi, përmes të cilit studentët e gazetarisë do të njihen më afër me funksionimin praktik dhe rregullimit ligjor të mediave elektronike në Kosovë./21Media