Projekt për përgatitjen e rinisë për jetë dhe punësim

Projekt për përgatitjen e rinisë për jetë dhe punësim

Komuna e Prishtinës dhe USAID kanë nënshkruar një memorandum mirëkuptimi për fillimin e programit të USAID-it për përkrahjen e adoleshentëve pas mësimit të rregullt. Slogani i këtij programi është “Përgatitja e rinisë kosovare për jetën dhe punën në shekullin XXI”./21Media