Magno: Këta hapa i mundësojnë qytetarëve që të dëgjohet zëri i tyre  

Magno: Këta hapa i mundësojnë qytetarëve që të dëgjohet zëri i tyre  

Në kuadër të aktivitetit Qeverisja Efektive Lokale të USAID-it 14 komuna të Kosovës do të përfitojnë 12 milionë euro për të përmirësuar ofrimin e shërbimeve dhe transparencën e qeverisjes në nivel lokal, si dhe për për të rritur bashkëpunimin dhe ndërveprimin ndëretnik midis komuniteteve shumicë dhe pakicë./21Media