Buka, domatet, makaronat dhe patatet janë vetëm disa nga ushqimet që po i dëmtojnë dhëmbët tuaj

Buka, domatet, makaronat dhe patatet janë vetëm disa nga ushqimet që po i dëmtojnë dhëmbët tuaj

Të gjithë duan të kenë një buzëqeshje të shëndetshme, dhe mundohemi të bëjmë çdo gjë që kur ta shohim dentistin t’i themi se nuk po konsumojmë gjëra të ëmbla dhe po i përmbahemi dietës sonë.

Gjithsesi, ushqimet që duken të shëndetshme, shpesh herë mund të jenë të dëmshme për shëndetin tonë, transmeton rtv21.tv

Me qëllim që të ju ndihmojmë, kemi bërë një listë e cila tregon se cilat ushqime po i shkaktojnë më shumë dëme se sa të mira dhëmbëve tuaj

-Boronicat

-Vera e bardhë

-Vera e kuqe

-Patatinat

-Përtypja e sakëzit

-Kokoshkat

-Domatet

-Buka, makaronat dhe patatet

-Ushqimet e thata

-Çaji

/21Media