Ushqime me dekore tejet interesante

Ushqime me dekore tejet interesante

Shkencëtarët amerikanë kanë kuptuar se ne mund të “shijojmë” ushqimin me sytë tanë. Nëse kjo është me të vërtetë, lista e mëposhtme e artikujve do t’ju ”ngijë”.

Ka njerëz që e duan artin dhe ushqimin së bashku. Dhe kur këto të dyja janë bashkë, ato krijojnë një “fëmijë” të përsosur plot me kënaqësi për sytë dhe shpirtrat tanë.

Më  poshtë ju sjellim disa ushqime që duken të shijshme në rrjete sociale dhe mbase do të ju befasojnë me trendin që po krijohet rreth ushqimit./21Media

Gota me torte

Akullore në ”vend” të birrës

Hamburger ylber

Sheqer pambuku në forma të ndryshme

Kafe shkëlqyese

Modele tjera të bukës