Bajoku: Kemi grumbulluar rreth 3800 dhurata

Bajoku: Kemi grumbulluar rreth 3800 dhurata

Është bërë nisja zyrtare e kamionëve të mbushur me dhurata të cilat do t’u dërgohen fëmijëve nëpër fshatrat e Prishtinës, atyre nga komunitetet dhe grupeve të margjinalizuara.