Opozita kërkon që kjo të bëhet në koordinim me aleatët ndërkombëtarë.-Limaj: Transformimi i FSK në ushtri në koordinim me faktorin ndërkombëtar

Opozita kërkon që kjo të bëhet në koordinim me aleatët ndërkombëtarë.-Limaj: Transformimi i FSK në ushtri në koordinim me faktorin ndërkombëtar

Pushteti dhe opozita janë për formim të ushtrisë. Por, opozita kërkon që kjo të bëhet në koordinim me aleatët ndërkombëtarë.

Ndërsa, zëvendëskryeministri Fatmir Limaj siguroi se transformimi i Forcës së Sigurisë së Kosovës në ushtri do të bëhet në koordinim të plotë me faktorin ndërkombëtar./21Media