Edhe kafshët dijnë të pozojnë para aparatit fotografik

Edhe kafshët dijnë të pozojnë para aparatit fotografik

Nuk ka asgjë më të ëmbël se sa të moshuarit që mësojnë të përdorin teknologjinë dhe duke i dhënë të pozat më të mirë të tyre. Kjo vetëm kohët e fundit ka ndodhur me një fermer të dhenve në Walcha, Australi, i cili u bë i njohur kudo nga vajza e tij dhe vazhdoi të ketë shumë argëtim me të.

Në një seri fotosh të postuara fillimisht në faqen e Facebook të “Cool Dog Group”, pastaj u përhap në internet, njeriu mund të shihet duke përdorur kamerën e përparme me dy qen suprem fotogjenik dhe madje edhe një dele, transmeton rtv21.tv.

Janë aq të pafajshëm dhe të pastër dhe po sjellin buzëqeshje për këdo që i vë sytë mbi të. A mund të shkojmë të jetojmë në fermën e këtij burri dhe të bëjmë “selfie” me të gjitha kafshët e tij të mrekullueshme./21Media