Vallëzimi përrallor i Almedës dhe Tolgahanit, çka tha shqip ”Çënari” pas performancës

Almeda dhe Tolgahani u puthën para publikut shqiptar Mbrëmë  në Shqipëri përfundoi spektakli “Dancing With the Stars”, të cilin e fitoi Soni Malaj. Ky edicion i këtij spektakli, i cili zgjati për javë me radhë mbrëmë … Continue reading Vallëzimi përrallor i Almedës dhe Tolgahanit, çka tha shqip ”Çënari” pas performancës