Përditshmëria e aktorit indian

Përditshmëria e aktorit indian

Seriali indian “Uttaran” ka fituar vëmendje shumë të madhe nga audienca shqiptare.

Ngjarja, aktrimi, veshjet janë këto disa nga veçoritë që e kanë bërë këtë serial që të ketë shikueshmëri shumë të madhe. E kur flasim për aktorët ajo çka duan të dinë të gjithë është se si duken ata në përditshmëri larg veshjeve tradicionale indiane.

Rohit Khurana apo siç njihet me rolin e tij “Vanshi” i cili tani është në moshën 33 vjeçare në jetën e përditshme është krejtësisht ndryshe nga ajo çfarë e kemi parë  në serial me veshje tradicionale indiane.

Me veshje të thjeshta dhe shumë moderne mund ta shihni aktorin shumë të pëqyer të serialit në fotot më poshtë./21Media