Pusho i qetë Kampion!

Loading...

Pusho i qetë Kampion!

Familjarë, miq dhe kolegë i dhanë lamtumirën e fundit basketbollistit Gazmend Sinani.

Sinani u varros në varrezat e reja në Dragodan.

Përfaqësuesi i Kosovës në basketboll ka vdekur si pasojë e një aksidenti rrugor në Gjakovë.

Në po të njëjtin aksident lëndime trupore kanë pësuar edhe Granit e Fisnik Rugova, Altin Morina dhe fizioterapeuti i reprezentacionit Kujtim Shala./21Media