Ka vazhduar seanca për rastin Ministria e Transportit në të cilën akuzohet ish-ministri i atëhershëm i transportit, Fatmir Limaj, Nexhat Krasniqi, Endrit Shala, Shpëtim Telaku dhe Florim Zuka të cilët akuzohen për shpërdorim detyre dhe krim të organizuar. Në këtë seancë dëshmitar ishte Ali Aliu./21Media

Ka vazhduar seanca për rastin Ministria e Transportit në të cilën akuzohet ish-ministri i atëhershëm i transportit, Fatmir Limaj, Nexhat Krasniqi, Endrit Shala, Shpëtim Telaku dhe Florim Zuka të cilët akuzohen për shpërdorim detyre dhe krim të organizuar. Në këtë seancë dëshmitar ishte Ali Aliu./21Media