Sot vazhdon shënimi festës së Pashkëve nga besimtarët e krishterë

Sot vazhdon shënimi festës së Pashkëve nga besimtarët e krishterë

Gjatë tërë ditës në Kosovë do të ketë mesha kushtuar Pashkëve, ndërsa në mbrëmje do të ketë pritje solemne në Rezidencën e Ipeshkvisë, pranë Katedrales “Nënë Tereza” në Prishtinë, e cila organizohet nga Ipeshkvi i Kosovës, SH. T. Imzot Dodë Gjergji.

Mbrëmë me ndezjen e zjarrit të shenjtë dhe me leximin e “Lutjes së Hyit”, filloi mesha solemne e Pashkëve në Katedralen “Nënë Tereza” në Prishtinë./21Media