Një projekt që hallakati Prishtinën!

Një projekt që hallakati Prishtinën!

Kompania që planifikojë të ndërtojë një mini-qytet skaj liqenit të Badocit në Prishtinë, thotë të mos ketë ndërmend të ndalet.

KAWA Group dhe 4M Group, janë dy kompanitë që kanë në plan të ndërtojnë kompleksin “Lakeside Gardens”.

Uran Haxha, nga KAWA Group, tha për 21Media se përkundër polemikave në opinion, ndërtimet në Badoc, do të ndodhin!

“Do të vazhdojmë me projektin! S’kemi pse të ndalemi”, tha Haxha për 21Media!

(Së shpejti detaje shtesë)