Deputetët e Kuvendit të Kosovës po vazhdojnë seancën plenare

Deputetët e Kuvendit të Kosovës po vazhdojnë seancën plenare

Në këtë seancë  po shqyrtohet programi i Qeverisë së Republikës së Kosovës 2017-2021

Gjatë ditës ky program u paraqit para deputetëve nga kryeministri Haradinaj, i cili tha se fokusohet në sundimin e ligjit, zhvillimin ekonomik, si dhe në integrimet euroatlantike.

Ndërsa, u kritikua nga opozita se pasi nuk specifikohet se si do të realizohet.