Një 26-vjeçar humbi jetën në një aksident rrugor në Ohër Sipas informacioneve paraprake, aksidenti me pasoja fatale ndodhi sot në mëngjes në orën 6 në rrugën “Pitu Guli”.  Aksidenti ndodhi si pasojë se viktima  për arsye të panjohura humbi kontrollin ndaj automjetit të markës “Ford” që e ka drejtuar dhe është përplasur me një dru afër rrugës. Nga goditja e  fortë ai mori lëndime të lënda  trupore dhe vdiq në vendin e ngjarjes.

 Një 26-vjeçar humbi jetën në një aksident rrugor në Ohër
Sipas informacioneve paraprake, aksidenti me pasoja fatale ndodhi sot në mëngjes në orën 6 në rrugën “Pitu Guli”.  Aksidenti ndodhi si pasojë se viktima  për arsye të panjohura humbi kontrollin ndaj automjetit të markës “Ford” që e ka drejtuar dhe është përplasur me një dru afër rrugës.

Nga goditja e  fortë ai mori lëndime të lënda  trupore dhe vdiq në vendin e ngjarjes.

Rrethanat për të cilën ndodhi aksidenti do t’i tregojë ekspertiza teknike e policisë./21Media