Irfani vdiq në moshën 62 vjeçare

Irfani vdiq në moshën 62 vjeçare

Në moshen 62 vjeçare vdiq këngëtari i njohur, Irfan Blakçori, lajmin për vdekejn e tij e kanë bërë miqtë e tij në rrjetet sociale.

Irfani ka qenë punëtor i RTP-së. Ai ishte padyshim një nga artistë më prodhimtarë, i cili bëri publikun për vete me zërin e tij unik dhe tekstet e veçanta që shkruante.

Këngët e tij më të njohura janë,  “Zogu i plagosur”, “Antigona”, “Sot është ditëlindja jote”, “Unë të dua” e shumë të tjera.

Irfani pas vetës ka lënë katër fëmijë, një djalë dhe tri vajza. /21Media