Lajmi i trishtë ka prekur thellë komunitetin artistik të Kosovës

Lajmi i trishtë ka prekur thellë komunitetin artistik të Kosovës

Sot vdiq regjisorja Arzana Kraja. Kraja vdiq në moshën 38 vjeçare dhe pas vetës la një krijimtari të pasur artistike. Lajmi ka prekur thellë shoqërinë kosovare e në veçanti komunitetin artistik të cilët janë shprehur të trishtuar nga lajmi i pa pritur për vdekjen e saj./21Media