Varrimi i mësuesit do të bëhet nesër në Deçan

Varrimi i mësuesit do të bëhet nesër në Deçan

Sot ka vdekur vdekur pedagogu nga Lluka e Epërme e Deçanit, Rexhep Molliqaj.

Me rastin e vdekjes së veteranit të arsimit, nesër në orën 11:00 në Kuvendin Komunal të Deçanit do të mbahet mbledhja komemorative.

Ndërsa, varrimi i Molliqajt do të bëhet në orën 15:00, në varrezat tek Verrat e Llukës, Deçan.

Veterani i arsimit, Rexhep Molliqaj nga Deçani në një reportazh në RTV21, të realizuar në vitin 2016 kishte treguar historinë e tij të shkollimit dhe të punës si mësues./21Media