Veliu: Pasi skanimit në Polici do të vendosim se çfarë hapash do të ndërmarrim .- Qalaj: Po synojmë që të kemi rezultate sa më të mira

Veliu: Pasi skanimit në Polici do të vendosim se çfarë hapash do të ndërmarrim .- Qalaj: Po synojmë që të kemi rezultate sa më të mira

Ministri i Punëve të Brendshme, Agim Veliu, vizitoi drejtorinë e përgjithshme të Policisë së Kosovës dhe kampin e Njësiteve të Specializuar të Policisë, me ç’rast premtoi bashkëpunim për ngritjen e   besimit për këtë institucion. I pyetur se a do të ketë shkarkime në radhët e eprorëve të Policisë së Kosovës, Veliu tha se pasi të bëjë një lloj skanimi, do të vendos për hapat që do të ndërmerr si ministër.