15 imazhe të disa vendeve mbresëlënëse për të jetuar

15 imazhe të disa vendeve mbresëlënëse për të jetuar

Stili i shpejtë dhe mekanik i ditëve të sotme ju bënë të lodhur dhe rrënoni plotësisht energjinë tonë. Ju ndoshta ndiheni krejtësisht të dërrmuar dhe të gatshëm “për të ikur” nga përditshmëria.

Trupi dhe shpirti ynë kërkon restaurim dhe izolim. Dëshironi të humbni ndjenjën tuaj të kohës dhe të ngadalësoni ritmin e jetës, shkruan brightside, përcjell rtv21.tv

Ju dëshironi një vend ë vetmi, qetësi dhe paqe – një kasolle me pamje të maleve, një kasolle të vogël pranë një lumi, ose vetëm diku…

Më poshtë ju sjellim 30 vende të tilla “jashtë kësaj bote”, që mund të sigurojnë izolimin shumë të nevojshëm për mendjen tuaj dhe përtëritje të shpirtit tuaj, larg nga turma zhurmshme./21Media

Islandë

Slloveni

Greqi

Kanda

Finlandë

Kinë

Finlandë

Zvicër

Suedi

Indi

Japoni

Danimarkë

Kinë

Vietnam

Kanada