Pamje befasuese

Loading...

Pamje befasuese

Një shofer herë pas here është parë duke vozitur përkundër faktit se makinës së tij i mungonte një rrotë përpara.

Një nga videot tregon se po lëviz me qetësi përgjatë rrugës së zënë të qytetit duke mos i kushtuar vëmendje tingujve të tmerrshëm që po bënte makina, ndërsa gërvishte në asfalt.

Mënyra se si njerëzit sillen në vende publike ndonjëherë mund të na shokojë dhe të na bëjnë të pyesim veten se si jemi ende në planetin Tokë.

Njerëzit e tillë mund të gjenden kudo – ato mund të jenë fqinjët apo kolegët tanë; njerëzit në transportin publik ose vetëm në rrugë.

Më poshtë sjellim disa imazhe që na bëjnë të pyesim veten, “Çfarë po ndodh këtu?”/21Media