Veprimet e këtyre prindërve do të ju befasojnë

Veprimet e këtyre prindërve do të ju befasojnë

Thonë se të jesh prind është gjëja më e mirë që mund t’i ndodhë dikujt. Krahas kësaj, të qenit prind ka edhe sfida të shumta.

Çdo prind përpiqet t’u japë fëmijëve të tyre sa më shumë dashuri dhe kujdes. Por, nuk është gjithmonë e lehtë.

Natyrisht se të jesh prind është një gjë shumë e vështirë dhe madje edhe njerëzit më përgjegjës ndonjëherë bëjnë gabime qesharake.

Më poshtë ju sjellim disa shembuj të veprimeve më qesharake të prindërve./21Media

Si do të ndiheshit disa muaj pa gjumë?

Kur e lini fëmijën tuaj vetëm me babain

“Mikja ime kishte vajzën e saj në një kopsht zoologjik kur ajo dëgjoi, ‘Zonjë, ka një lemur në fëmijën tuaj.'”

“Betohem se ne jemi prindër të mirë!”

“Unë po pështyj farat e lulediellit nga dritarja, por mendoj se ato gjetën rrugën e tyre përsëri në makinë …”

“E dashura ime rastësisht më bëri disa fotografi në dyqan ushqimor. Vetëm më vonë e vumë re … ”

“Fluturimi 9 orësh në Budapest. Nuk ka problem. Ne jemi një familje udhëtarësh me përvojë.”

“Vendosa të ha darkë me vajzën time”

Kur nuk dëshiron të zgjedhësh mes hobit dhe të qenit prind

Fëmijët kanë mënyrat e tyre për tërheqjen e vëmendjes

Fëmijët kurrë nuk i pëlqejnë këto truqe