A i keni ditur këto opsione?

A i keni ditur këto opsione?

Versioni i ri i rrjetit social, Instagram vjen edhe me risi shumë të mira për përdoruesit e tij.

Instagram ka vendosur që të ndajë “storiet” në dy pjesë, atë për të gjithë personat që të ndjekin në këtë rrjet, si dhe pjesa e dytë për miqtë e juaj të ngushtë.

Një risi tjetër e Instagramit është se tregon edhe sa kohë në ditë shpenzoni në këtë rrjet social, shkruan rtv21.tv

Për të gjithë ata që krijojnë një listë “të miqëve të ngushtë” në Instagram, atëherë fotografitë që postohen në storie dhe publikohen tek kjo listë, ndjekësit e tjerë nuk mund t’i shohin./21Media