Veseli: Nëse del vetëm një indikacion i përfshirjes në aferën për fajde, unë jap dorëheqje

Veseli: Nëse del vetëm një indikacion i përfshirjes në aferën për fajde, unë jap dorëheqje

Kryetari i Kuvendit Kadri Veseli, i ka mohuar pretendimet se ai apo dikush që ka lidhje me të i ka marr 200 mijë euro në aferën për fajde. Video incizimin ku shihen disa persona duke numëruar para dhe duke përmendur emrin e tij, si i përfshirë në aferë, kryeparlamentari Veseli e ka quajtur mashtrim. Ndërsa, ka kërkuar nga institucionet e drejtësisë që t’i shkojnë deri në fund kësaj çështje. Kryeparlamentari Veseli ka thënë se është i gatshëm të jap dorëheqje nëse del se ka indikacione se ai është i përfshirë në aferën për fajde./21Media

 

VTR-BURIM ZARIQI – VESELI

Konferencë e Kryeparlamentarit

 

 

Veseli: Kemi të bëjmë me dy krime: krimin e bërë dhe të fshehur