Premtohet investim prej 10 milion eurosh për këtë staium

 Premtohet investim prej 10 milion eurosh për këtë staium

Shteti do të vazhdoj investimet në infrastrukturën sportive. Kështu kanë paralajmëruar sot Kryetari i Kuvendit Kadri Veseli dhe ministrat Hamza e Gashi që vizituan stadiumin Adem Jashari në Mitrovicë. Veseli premtoi investim prej 10 milion eurosh në këtë stadium.