Tahiri: Ligji për sinjalizuesit do ta nxjerrë në pahë nepotizmin.-Havolli: Ka abuzime me punësime në borde të institucioneve

Tahiri: Ligji për sinjalizuesit do ta nxjerrë në pahë nepotizmin.-Havolli: Ka abuzime me punësime në borde të institucioneve

Kryetari i Kuvendit e ka quajtur problem psikologjik korrupsionin dhe nepotizmin në Kosovë. Veseli e ka quajtur një krizë serioze të humbjes së besimit të qytetarëve ndaj institucioneve. Paralajmëroi  veprime të pa mëshirshme ndaj të gjithëve që veprojnë kundër ligjit./21Media