Xharra: Diaspora ka pesë kërkesa.-Gashi: Kërkesat do të përmbushen.-Ademi: Punë dhe bashkëpunim rajonal

Loading...

Xharra: Diaspora ka pesë kërkesa.-Gashi: Kërkesat do të përmbushen.-Ademi: Punë dhe bashkëpunim rajonal

Bashkatdhetarët nga vende të ndryshme të botës patën rastin të debatojnë bashkë me deputetët në sallën plenare për çështje që lidhen me diasporën dhe të drejtat e tyre, si dhe krijimin e politikave më të mira për ata dhe vendet e tyre të origjinës. Bashkatedhetarët i kanë pesë kërkesa, të drejtën e votës, përmirësimin e procesit për votim jashtë vendit, mësimin plotësues në gjuhën shqipe, kartonin e gjelbert./21Media