Veseli: Do të investojmë më shumë që rinia mos të ikë nga Kosova.-Gashi: Po i krijojmë mundësi rinisë të zhvillojë aktivitete

Veseli: Do të investojmë më shumë që rinia mos të ikë nga Kosova.-Gashi: Po i krijojmë mundësi rinisë të zhvillojë aktivitete

Kryetari i Kuvendit të Kosovës, Kadri Veseli  tha se nuk do të lejojnë rininë që të dëshpërohet, do të investojnë më shumë te ta dhe do të krijojnë mundësi e vende të punës, në mënyrë që rinia mos të ikë nga Kosova. Këtë deklaratë Veseli e dha gjatë përurimit të fushës ndihmëse sportive në Kaçanik./21Media