Kadri Veseli sot në Pejë ka ftuar ekspertët dhe bizneset të japin ide që të krijojnë vende të punës

Kadri Veseli sot në Pejë ka ftuar ekspertët dhe bizneset të japin ide që të krijojnë vende të punës

Kryetari i Partisë Demokratike të Kosovës (PDK), Kadri Veseli ka shkruar në Facebook se në turin e dëgjimit ka ftuar ekspertët dhe bizneset që të japin ide, si të krijojnë vende të reja pune në Pejë.

“Punësimi është brengë e madhe edhe në Pejë, andaj në turin e dëgjimit ftova ekspertët dhe bizneset që të japin ide si të krijojmë vende të reja pune. Ata potencuan nevojën për investime në sektorin e turizimit, i cili ka potencial të jashtëzakonshëm për të rritur punësimin në tërë rajonin e Dukagjinit”, ka shkruar Veseli.

Ndryshe, kryeparlamentari Veseli kohëve të fundit është duke e praktikuar këtë metodë të turit të dëgjimit, ku po viziton vende të ndryshme të vendit./21Media