Veseli: Është një moment ndërkombëtar për të rikonfirmuar pastërtinë e luftës së UÇK-së

Veseli: Është një moment ndërkombëtar për të rikonfirmuar pastërtinë e luftës së UÇK-së

Kryetari i Partisë Demokratike, Kadri Veseli është nisur për në Hagë, ku nesër në cilësinë e dëshmitarit do të intervistohet nga Dhomat e Specializuara dhe Zyra e Prokurorit tё Specializuar tё Kosovёs, lidhur me luftën e Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës.