Nuk ka të bëjë aspak me paratë dhe çmimin e veshjeve!

Nuk ka të bëjë aspak me paratë dhe çmimin e veshjeve!

Kur vjen puna të zgjidhni një stil nuk ka të duhur apo të gabuar. Ju mund të kërkoni të dukeni, klasike, trendi apo e thjeshtë.

E vetmja veshje që nuk duhet ta bëni është të dukeni e lirë, dhe kjo nuk ka të bëjë aspak me çmimin e veshjes, transmeton rtv21.tv

Shpesh herë janë disa gjëra të vogla të cilat rrijnë në një mënyrë që ju bëjnë të dukeni një person me plot stil./21Media