BERZH me program për eficiencë

Loading...

BERZH me program për eficiencë

Banka Evropiane për Zhvillim Rindërtim dhe Zhvillim (BERZH), ka lansuar një program të ri në Kosovë të quajtur Mekanizimi për financimin e ekonomisë së gjelbër, i cili synon dhënien e kredive për amvisëritë për kryerjen e përmirësimeve që ndikojnë në rritjen e eficiencës së energjisë. Me këtë rast u tha se vetëm 9 % e ekonomive familjare kanë implementuar masa për efiçiencë të energjisë./21Media