16 aksidente me persona të lënduar

16 aksidente me persona të lënduar

Vetëm gjatë ditës së djeshme në Kosovë kanë ndodhur 49 aksidente, prej të cilëve një me fatalitet dhe 16 aksidente me persona të lënduar.

Policia e Kosovës po ashtu bën të ditur se dje janë shqiptuar 1552 tiketa, janë arrestuar 30 persona për vepra të ndryshme, 17 prej tyre janë në mbajtje kurse 4 janë në vuajtje të dënimit.

51 aksidente kanë ndodhur vetëm gjatë ditës së djeshme në rrugët e gjithë territorit të Kosovës. Policia e Kosovës ka bërë të ditur se 24 prej këtyre aksidenteve kanë qenë me persona të lënduar.

Ndërsa në trafik janë shqiptuar 1360 tiketa. Gjatë ditës së djeshme po ashtu janë arrestuar 28 persona për motive të ndryshme, 18 prej tyre janë në mbajtje, ndërsa një është një vuajtje të dënimit./21Media