Vazhdojnë grabitjet e armatosura

Vazhdojnë grabitjet e armatosura

Grabitjet e armatosura vazhduan edhe në vitin 2019. Vetëm gjatë javës së parë të janarit u regjistruan 7 raste të grabitjeve me armë. Njohësit e sigurisë dhe të drejtësisë duke alarmuar për shtimin e këtyre rasteve, si tejet shqetësuese vlerësojnë mënyrën se si po kryen grabitjet. Kërkojnë mobilizim të përgjithshëm për t’i luftuar këto raste./21Media