Kurteshi: Iniciativat e PDK-së janë për qëllime elektorale.-Bogujevci: Shteti nuk është bërë asgjë për të adresuar krimet e luftës

Kurteshi: Iniciativat e PDK-së janë për qëllime elektorale.-Bogujevci: Shteti nuk është bërë asgjë për të adresuar krimet e luftës

Pikërisht për shkak të mohimit të krimeve gjatë luftës në Kosovë nga ana e Serbisë pushteti në Kosovë hodhi nismë ligjore që e penalizon këtë si dhe kërkoi që parlamentet në botë ta njohin Serbinë si shkaktare të këtyre krimeve. Reagoi Lëvizja Vetëvendosje. I quajti hipokrizi të PDK-së si dhe veprime për qëllime elektorale./21Media