Pjepri mbronë lëkurën

Pjepri mbronë lëkurën

Pjepri përmban vitaminat K dhe E të cilat luajnë një rol kyq në mirëmbajtjen e lëkurës së shëndetshme dhe të pastër.

Studimet kanë treguar konsumimi i rregullt i pjeprit hidraton dhe ushqen lëkurën.

Aplikimi sipërfaqësor i pjeprit mund të lehtësojë irritimet e lëkurës dhe pickimet e insekteve, stimulon rigjenerimin e lëkurës.

Nga pjepri mund të bëni masë dhe të aplikoni atë në të gjithë lëkurën. Parandalon plakjen e hershme të lëkurës.

Pjepri mund të të kontribuojë edhe në mbrojtjen e lëkurës nga rrezet ultravioletë.